Usui výhodný balíček 8+2 zdarma
Související produkty
Detailní popis produktu
Zamilovali jste si konjakové těstoviny USUI natolik, že jich nikdy nemáte v kuchyni dost? Potom je tento balíček 8+2 právě pro vás. Budete mít zásobu všech druhů a navíc ušetříte.
USUI konjakové těstoviny v nálevu jsou ideální pro ty, kteří chtějí udržovat svou váhu, nebo si jen dopřát lahodný a nízkokalorický pokrm. Obsažená vláknina glukomannan přispívá ke snížení hmotnosti** a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi*. Konjakové těstoviny USUI mají minimální energetickou hodnotu a neobsahují cukry, sůl ani tuk. Díky svému složení jsou tedy ideální součástí redukčního jídelníčku a hodí se také pro jedince se speciálními výživovými potřebami, jako jsou vegani, vegetariáni, celiaci, diabetici nebo jedinci s intolerancí na laktózu.
Konjakové těstoviny v nálevu se nevaří, jsou připravené k okamžité konzumaci. Mají neutrální chuť a obsahují vlákninu.
Foto je pouze ilustrační. Vyhrazujeme si právo měnit složení balíčků podle aktuálních skladových zásob.
* Při konzumaci 3 g glukomannanu denně
** Při konzumaci 4 g glukomannanu denně.
Návod k použití
Nálev z konjakové přílohy vylijte a důkladně propláchněte vodou. Poté je připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct – stejně, jako klasické těstoviny.
Složení
Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Alergeny:
-
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
Energetická hodnota |
25 kJ / 5 kcal |
Tuky |
0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
0 g |
z toho cukry |
0 g |
Vláknina |
2,7 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0 g |
Hmotnost: 270 g
Hmotnost pevného podílu: 200 g
Skladování: Uchovávejte při teplotě 5 - 25°C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte.
Distributor: Low Carb Market s.r.o., U Michelského mlýna 383/33, Praha 140 00 Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.