Skořicová rýžová kaše s jablkem

Rýžová kaše je skvělá jako snídaně, ale také svačina, na které si můžete pochutnat kdykoliv během dne. Náš recept je z nízkokalorické rýže Slim Pasta, která obsahuje pouhých 9 Kcal na 100 g, proto je tato kaše velmi vhodná při redukčních dietách. Můžete si ji dochutit ovocem, hrozinkami a různými ingrediencemi dle vlastní chuti. My jsme použili klasiku – skořici a jablka.

ryzova-kase-se-skorici

Ingredience

Postup

Nejdříve si připravte rýži – vyjměte ji z obalu a proplachujte pod studenou tekoucí vodou po dobu jedné minuty. Do kastrůlku vlijte mléko a na mírném ohni jej ohřívejte, dokud se nezačne lehce vařit. Následně do kastrůlku přidejte rýži, dvě špetky krupice a vše pečlivě promíchejte. Vařte do té doby, než bude mít kaše požadovanou konzistenci. Na závěr kaši dochuťte stévií, promíchejte a servírujte ji posypanou skořicí a ozdobenou plátky jablka.

Tip: Pokud chcete kaši co nejjemnější, rozmixujte ji tyčovým mixérem. Jablko můžete také nakrájet na kostičky a vmíchat přímo do kaše.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení