Co je Slim Pasta

Slim Pasta jsou zdravé, nízkokalorické a nízkosacharidové alternativy těstovin a rýže. Jedná se o přílohy vyrobené spojením ovesné vlákniny a mouky z asijské rostliny konjak, které obsahují velký podíl přírodní, ve vodě rozpustné, vlákniny glukomannan, jehož hubnoucí účinky jsou ověřeny vědeckými studiemi

1_Co je Slim Pasta

Díky svému složení jsou produkty Slim Pasta ideální součástí redukčního či sportovního jídelníčku a hodí se také pro jedince se speciálními výživovými potřebami, jako jsou vegani, vegetariáni, celiaci, diabetici nebo jedinci s intolerancí na laktózu.


V nabídce Slim Pasta najdete přílohy v nálevu (až o 94 % méně kalorií), bez nálevu (až o 90 % méně kalorií), speciální řadu Carb X pro sportovce, hotová jídla a dresinky. Podle typu produktu obsahují konjakové přílohy Slim Pasta oproti běžným přílohám minimum nebo žádné sacharidy, jsou zcela bez tuku a soli a jejich energetická hodnota je minimální.

Přílohy Slim Pasta se nevaří, mají neutrální chuť a jsou připravené k okamžité konzumaci. Díky unikátnímu a patentovanému složení jsou chuťově a vzhledově téměř nerozeznatelné od běžných příloh. Najdete je ve formě špaget, penne, fettuccine, nudlí, lasagní i oblíbené rýže. Při konzumaci Slim Pasty je nutné dodržet dostatečný příjem vody.

CO JE KONJAK

Konjak, celým jménem Amorphophallus konjac, je užitková rostlina a tradiční asijská potravina, která se používá po tisíciletí zejména v Japonsku, kde je známá jako Konnyaku. Konjak byl zpočátku považován za nedostupnou pochoutku, kterou si mohla dopřávat pouze japonská královská rodina. Za léčivou potravinu jej poprvé označili v Číně a z terapeutických důvodů ji jedli i buddhističtí mniši. Teprve před 100 lety se konjak stal dostupným pro všechny obyvatele Japonska a od té doby patří mezi nejpopulárnějších druhy potravin v Asii.

Konjak se pěstuje v lokalitách mimo civilizaci a pro potravinářský průmysl se využívá její hlíza, ze které se vyrábí konjaková mouka. Ta se používá k výrobě konjakových potravin – nejčastěji nudlí. Konjaková mouka se získává především kvůli cenné vláknině glukomannan. 

CO JE GLUKOMANNAN

Glukomannan je přírodní ve vodě rozpustná vláknina, která se získává se z kořene rostliny konjak. 

Kalorická hodnota glukomannanu je pro organismus velmi nízká, proto je hojně využíván při redukčních dietách, nadváze a obezitě. U rozpustné vlákniny je běžné, že vstřebává vodu a zvětšuje svůj objem, ale glukomannan má tyto účinky extrémně silné. Je totiž schopen nabobtnat až na úctyhodný 50násobek své původní hmotnosti. Díky tomu vyvolává i přes zanedbatelný energetický obsah zřetelný pocit sytosti v žaludku a potlačuje hlad. 

Enzymy v našem trávicím traktu ho nedokáží rozložit, proto tělem projde v téměř nezměněné formě. Detoxikuje trávicí trakt a zároveň “krmí” přátelské bakterie ve střevech, čímž podporuje střevní mikroflóru. Glukomannan má příznivý vliv na hubnutí, přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi* a pozitivně ovlivňuje vstřebávání cukrů a tuků v krvi. 

VÝROBCE SLIM PASTA

Výrobcem produktů Slim Pasta je britská společnost Eat Water, světový leader  v oboru zdravého stravování. Unikátní potravinu, která vznikla kombinací konjakové mouky, ovesné vlákniny a vody, si nechala patentovat pod názvem Juroat ™.

Naše konjakové těstoviny jsou vyrobené v Číně a Indii.
 

Zajímají vás další otázky ohledně produktů Slim Pasta? Přečtěte si nejčastější dotazy nebo napište nás kontaktujte na sociálních sítích či emailem na info@slimpasta.cz.

*platí při konzumaci 4 g glukomannanu denně

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení