Tradiční vietnamská polévka, jejíž základem jsou nudle, maso, vývar a bylinky, přináší trochu exotik...
Polévky
Polévka je grunt, ať už si ji připravíte jako první chod nebo hlavní jídlo.
Je důležitou součástí zdravého a vyváženého jídelníčku, protože obsahuje mnoho tělu potřebných vitamínů a minerálů.
Inspirujte se našimi tipy na lahodné polévky, kterým vévodí nízkokalorické konjakové přílohy.
Najdete zde recepty na tradiční české až po ty exotické.
Žlutá, černá, zelená, velkozrnná..Při vaření máte na výběr z několika druhů čočky. Pokud si vyberete...
Toužíte po rychlé a zdravé polévce, která vás zahřeje a ještě si pochutnáte? Karotková je na stole z...
Dobrý boršč je skutečné kuchařské umění. Chutná skvěle za tepla i za studena a je plný zdravé zeleni...
Celer je odpradávna známý jako velmi účinné mužské afrodiziakum. Kromě toho působí na bakterie ...
Připravte si lahodnou polévku, která vévodí japonské kuchyni. Ač je původ ramenu připisován Číně, př...
Hovězí vývar patří mezi nejoblíbenější polévky. Nejen, že nás krásně prohřeje a pomáhá nám v boji s ...
Tato vegetariánská thajská pochoutka nadchne díky kombinaci exotických chutí a vůní určitě každého l...
Pokud jste milovníci italské kuchyně a polévek, lepší pochoutku jen těžko najdete. Hustá zeleninová ...