Vajíčková nízkokalorická pomazánka

Vajíčková pomazánka se skvěle hodí pro běžnou svačinu, ale především na výrobu obložených chlebíčků či jednohubek. Často se však připravuje z másla a majonézy, proto si ji odpírají všichni, kdo jsou v dietním režimu, nebo si chtějí udržet štíhlou linii. Pokud mezi ně patříte i vy, máme pro vás řešení. Vyzkoušejte náš vlastní recept na vajíčkovou pomazánku z nízkokalorického a nízkosacharidového dresinku Vajonéza. Dresink je veganský, bez cukru, tuku, lepku a laktózy a od běžné majonézy téměř nerozeznatelný. Pokud si pomazánku dáte na celozrnný fitness chlebík nebo na bezlepkový, nemusíte mít žádné výčitky z mlsání.

_DSC3850 (1)

Ingredience

Jak na to

Vajíčka uvařte natvrdo, nechte je vychladnout a následně nakrájejte na menší kousky. Cibuli a kyselou okurku nakrájejte na jemno a společně s vajíčky vložte do mísy. Přidejte nízkokalorickou náhradu majonézy - dresink Vajonézu, vše pečlivě promíchejte a následně rozmixujte. Do pomazánky přidejte ještě půl lžičky hořčice, sůl, pepř a opět promíchejte.

TIP: Vajíčková pomazánka skvěle chutná na celozrnném chlebu, zdobená pažitkou nebo vlašským ořechem. Pomazánkou můžete také naplnit uvařený vaječný rozpůlený bílek a opět ozdobit pažitkou.

jednohubky

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení