Konjakové fettuccine bez nálevu 200 g (31 kcal, 7 g sacharidů)
Související produkty
Detailní popis produktu
Konjakové fettuccine bez nálevu (Slim Pasta® druhé generace) jsou zdravou alternativou ke klasickým těstovinám. Mají nízkou energetickou hodnotu, neobsahují tuk ani sůl a obsah sacharidů je oproti běžným těstovinám minimální.
Díky svému složení jsou konjakové fettuccine bez nálevu ideální součástí redukčního jídelníčku a hodí se také pro jedince se speciálními výživovými potřebami, jako jsou vegani, vegetariáni, celiaci, diabetici nebo jedinci s intolerancí na laktózu.
Konjakové fettuccine bez nálevu jsou na českém trhu unikátem. Nevaří se, není nutné je proplachovat a jsou připravené k okamžité konzumaci. Mají neutrální chuť a jsou bohaté na vlákninu.
[navod-k-pouziti-2]
[nas-tip]
Nutriční hodnoty
na 100 g | |
Energetická hodnota | 132 kJ/ 31 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 6,95 g |
z toho cukr | 0,5 g |
Vláknina | 1,7 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Složení
Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hlíza z konjaku (3%), zahušťovadlo: karubin, barvivo: karoteny.
Může obsahovat stopy: siřičitanů, sóji, obilovin obsahující lepek.
UPOZORNĚNÍ: Konzumaci Slim Pasty nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem.
Spotřeba
Do 2 dnů po otevření uchovávat ve vzduchotěsné nádobě.
Skladování
5 - 25 °C, nezmrazovat, uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.
Hmotnost: 200 g
Legislativní zařazení: Produkt z kořene rostliny konjak - alternativa k těstovinám.
Zemědělská produkce: Mimo EU.
Datum trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.