Krůtí s brokolicí a zelenými fazolkami (197 kcal / porce)
Detailní popis produktu
Krůtí s brokolicí a zelenými fazolkami je sterilované hotové jídlo s vysokým obsahem bílkovin. Obsahuje vysoký podíl krůtího masa a brokolice a je tak chutnou variantou pro rychlé vaření. Zelené fazolky pokrmu dodají svěžest a lahodnou chuť. Toto hotové jídlo je ideální v situacích, kdy nemáte na vaření čas a chcete se vyhnout tučným hotovkám. Hotové jídlo KetoMix,je díky dlouhé trvanlivosti a jednoduché přípravě také ideálním společníkem na cestování či dovolenou.
Díky svému složení je vhodné také pro low carb stravování.
Tip na servírování: jako vhodnou přílohu zvolte konjakové těstoviny.
Návod na přípravu
V hrnci: 7 minut ohřívejte sáček v hrnci s vroucí vodou.
Na pánvi: 2-3 minuty ohřívejte na pánvi. Před ohřevem vyjměte jídlo z obalu.
V mikrovlnné troubě: 2-3 minuty v mikrovlnné troubě. Před ohřevem vyjměte jídlo z obalu.
UPOZORNĚNÍ: před ohřevem v mikrovlnné troubě a na pánvi je nutno jídlo vyjmout z obalu. V hrnci je možný ohřev ve vroucí vodě přímo v obalu.
Složení
Krůtí prsní maso 40 %, brokolice 40 %, fazolky zelené 10 %, cibule, smetana, řepkový olej, bujón [zelenina (cuketa, petržel, celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, česnek), krůtí maso, mořská sůl, bobkový list], zahušťovadlo: guma guar; sůl.
Alergeny
mléko, celer.
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
na 1 porci / porciu (250 g) |
Energetická hodnota |
331 kJ / 79 kcal |
827 kJ / 197 kcal |
Tuky |
2 g |
5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,43 g |
1,1 g |
Sacharidy |
1,6 g |
4 g |
z toho cukry |
0,2 g |
0,5 g |
Vláknina |
3,2 g |
8 g |
Bílkoviny / Bielkoviny |
12 g |
30 g |
Sůl / Soľ |
0,74 g |
1,85 g |
Skladování a spotřeba
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 - 30 °C. Chraňte před mrazem. Otevřený výrobek skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Hmotnost
250 g. Balení obsahuje jednu porci.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.