Recepty, Strana 4

Vietnamský hovězí vývar Pho bo

Tradiční vietnamská polévka, jejíž základem jsou nudle, maso, vývar a bylinky, přináší trochu exotik...

Čočková polévka s rýží a slaninou

Žlutá, černá, zelená, velkozrnná..Při vaření máte na výběr z několika druhů čočky. Pokud si vyberete...

Karotková polévka s penne

Toužíte po rychlé a zdravé polévce, která vás zahřeje a ještě si pochutnáte? Karotková je na stole z...

Boršč s rýží

Dobrý boršč je skutečné kuchařské umění. Chutná skvěle za tepla i za studena a je plný zdravé zeleni...

Jahodový rýžový nákyp s čokoládou

Jahody jsou mnohdy příznačně nazývány Venušinými plody. Obsahují totiž zinek, mangan a vitamín C a j...

Chřest v kuřecím steaku s bazalkovou rýží

Na světě je registrováno před 300 druhů chřestu. Tato vytrvalá bylina je kromě hojného využívání v&n...

Hovězí vývar s restovaným celerem a nudlemi

Celer je odpradávna známý jako velmi účinné mužské afrodiziakum. Kromě toho působí na bakterie ...

Chilli nudle s citrónem a sezamovým vepřovým masem

Vepřové maso je v české kuchyni velmi oblíbené. Ač bývá poměrně tučné, my pro vás máme inspiraci na ...

Pečený losos se zeleninovou rýží

Pečený losos s konjakovou rýží je ideální jídlo pro redukční režim, či jen pro zpestření a odlehčení...