Výletní nezbytnosti aneb jak nehladovět na cestách

Chystáte se na dovolenou či výlet a strava je jedním z otazníků, který se vám honí hlavou? Představte si situaci – cestujete, po ruce máte vydatnou a rychlou svačinku a příjem kalorií i velikost porce máte pod kontrolou. Zní vám to jako pohádka? Chce to sice jistou dávku přípravy, ale výsledek za to určitě stojí. Inspirujte se v našem článku, jak cestovat bez hladovění. Řešení je možná jednodušší, než si myslíte.

„Mám si dát bagetu z benzínky nebo budu radši o hladu?“, „Mám přibrzdit u fatsfoodu, když ho mám při cestě?“. Něco vám to připomíná? Asi každý z vás někdy řešil otázku spokojeného žaludku při cestování. Pro mnohé to možná zní komicky. Dovolená je přeci od toho, abychom si odpočinuli a odreagovali se od běžných stereotypů. Pokud jsou ale mezi vámi tací, pro které výlet či dovolená nejsou příležitostmi pro povolení otěží v jídleníčku, zbystřete! Máme pro vás praktický tip na cesty.

foto 1final

Vyzkoušejte konjakové přílohy Carb X v praktickém balení. Díky tomu, že se nemusí vařit, je můžete mít kdykoliv po ruce a pochutnat si na nich bez náročné přípravy. Stačí je vyjmout ze sáčku, dochutit dle vlastních potřeb a přidat třeba k připravenému zeleninovému salátu. Balení Carb X obsahuje 6 balíčků po 100 g příloh, takže své porce máte dokonale pod kontrolou. A to je super praktické! Primárně jsou určené pro sportovce a aktivní jedince, ale stejně tak se hodí pro lehký oběd v práci nebo nečekané výlety. A výsledek? Forma zůstane, hlad zmizí!

Přílohy Carb X mají o 90 % méně kalorií než běžné těstoviny – na 100 gramů obsahují pouhých 35 kcal a 8 gramů sacharidů. Navíc si můžete vybrat z několika druhů. Dostupné jsou ve formě rýže, penne, nudlí, fettuccine a špaget. Další výhodou je jejich bohatý obsah vlákniny glukomannan, která vás skvěle zasytí a navíc podporuje hubnutí. Konjakové přílohy Carb X neobsahují lepek, nejsou uchovány v nálevu a nemají ani konjakové aroma, což je na českém trhu unikát. Skvěle tak zapadnou nejen do jídelníčku fitness nadšenců a dietářů, ale také veganů, vegetariánů či celiaků.