Konjaková rýže FITNESS 6x100 g (35 kcal, 8 g sacharidů)

250 Kč –20 %
96 slim pasta fitness ryze
250 Kč –20 % 200 Kč
Skladem

Carb X Rice je nízkokalorická příloha, bez nálevu a aroma z rostliny konjak. Balení obsahuje šest 100 gramových balíčků, které vám umožní mít váš příjem sacharidů pod kontrolou! Tyto fitness přílohy mají o 90 % kalorií méně, než běžná rýže. Nevaří se, neproplachují se a jsou určené k okamžité konzumaci. Vhodné nejenom pro milovníky a nadšence fitness sportů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Carb X - Fitness Slim Pasta - Tvar Rýže jsou dokonalá příloha pro každého sportovce, který drží na uzdě příjem uhlohydrátů. Balení obsahuje 6 balíčků 100g příloh, které zajistí kontrolu velikostí každé porce.

Konjakové přílohy Carb X mají o 90 % kalorií méně, než klasické těstoviny. Je to přírodní alternativa k běžným přílohám vyrobená z rostliny konjak a vody upravená do tvaru rýže. Díky neutrální chutí se dají všestranně používat.

Hotové za jednu minutu. Nevaří se, ani neproplachují se. Pouze je vytáhnete ze sáčku rovnou na pánev a dochutíte dle vlastních potřeb. Nízkokalorické. Skvělé pro vaši redukční dietu. Vhodné pro vegany. Bez lepku. Bohaté na vlákninu.

Nutriční hodnoty

 Nutriční hodnoty   na 100 g
 Energetická hodnota  148 kJ/ 35 kcal
 Tuky  0,14 g
  z toho nasycené mastné kyseliny  0 g
 Sacharidy  8,4 g
  z toho cukry  0,5 g
 Vláknina  1,3 g
 Bílkoviny  0,1 g
 Sůl  0 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Složení

Pitná voda, tapiokový škrob, konjaková moučka 3%, sodík, zpevňující prvek: karubin,vitamín C, vitamín E, beta karoten

Spotřeba

Do 2 dnů po otevření uchovávat ve vzduchotěsné nádobě.

Skladování

5 - 25 °C, nezmrazovat, uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.

Hmotnost: 600 g.

Legislativní zařazení: Produkt z kořene rostliny konjak - alternativa k těstovinám.

Zemědělská produkce: Mimo EU.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: