Salát z pečené zeleniny s rýží Slim Pasta

Pečená zelenina je zdravá a velmi chutná. Jestli jste právě v dietním režimu, můžete si tuto dobrotu připravit jako hlavní chod, lehkou svačinku kdykoliv během dne nebo jako mlsání k televizi místo tučných chipsů. Nejen, že uděláte něco dobrého pro své zdraví a linii, ale budete mít ze sebe i lepší pocit. Inspirujte se naším salátem, který jsme obohatili o konjakovou bezsacharidovou rýži Slim Pasta a dochutili nízkokalorickým dresinkem Berabecue, který podtrhne chuť grilované zeleniny.

2 porce

_DSC9340 (1)Ingredience:

Postup:

Veškerou zeleninu omyjte, očistěte a nakrájejte na libovolně velké kousky. Bramboru ponechte ve slupce. Rozehřejte troubu na 170 °C. Připravte si plech, na který položte pečicí papír a vyskládejte zeleninu. Tu pokapejte olivovým olejem nebo dýňovým olejem a lehce osolte. Až budete mít roubu rozehřátou vložte do ní plech a pečte cca 30 minut. Až bude zelenina upečená, vyskládejte jednotlivé kousky na talíř nebo do misky. Připravte si Slim Pasta rýži. Vyjměte ji z balení, několikrát propláchněte pod studenou voodu a ohřejte na pánvi nebo v mikrovlnné troubě. Nakonec rýži přimíchejte do salátu a dozdobte dresinkem Barebcue.

2.varianta pro doplneni_DSC9387 (1)

TIP: pokud nemáte po ruce náš nízkokalorický dresink Slim Pasta, pokapejte salát dýňovým nebo olivovým olejem.

Dobrou a lehkou chuť! :)