Pečená zelenina je zdravá a velmi chutná. Jestli jste právě v dietním režimu, můžete si tuto dobrotu připravit jako hlavní chod, lehkou svačinku kdykoliv během dne nebo jako mlsání k televizi místo tučných chipsů. Nejen, že uděláte něco dobrého pro své zdraví a linii, ale budete mít ze sebe i lepší pocit. Inspirujte se naším salátem, který jsme obohatili o konjakovou bezsacharidovou rýži Slim Pasta a dochutili nízkokalorickým dresinkem Berabecue, který podtrhne chuť grilované zeleniny.
2 porce
Ingredience:
- 1 balení rýže Slim Pasta v nálevu
- Nízkokalorický dresink Slim Pasta Barbecue
- 4 mrkve
- 2 brambory
- 1 předvařená červená řepa
- 2x paprika (žlutá /červená /zelená)
- červená cibule
- olivový olej / dýňový olej
Postup:
Veškerou zeleninu omyjte, očistěte a nakrájejte na libovolně velké kousky. Bramboru ponechte ve slupce. Rozehřejte troubu na 170 °C. Připravte si plech, na který položte pečicí papír a vyskládejte zeleninu. Tu pokapejte olivovým olejem nebo dýňovým olejem a lehce osolte. Až budete mít roubu rozehřátou vložte do ní plech a pečte cca 30 minut. Až bude zelenina upečená, vyskládejte jednotlivé kousky na talíř nebo do misky. Připravte si Slim Pasta rýži. Vyjměte ji z balení, několikrát propláchněte pod studenou voodu a ohřejte na pánvi nebo v mikrovlnné troubě. Nakonec rýži přimíchejte do salátu a dozdobte dresinkem Barebcue.
TIP: pokud nemáte po ruce náš nízkokalorický dresink Slim Pasta, pokapejte salát dýňovým nebo olivovým olejem.
Dobrou a lehkou chuť! :)