Rychlé fettuccine se slaninou a parmezánem

Jsou dny, kdy máte chuť věnovat vaření velkou část dne a pak jsou dny, kdy chcete mít jídlo na talíři ideálně hned. Dnešní recept je inspirací pro ty, kteří objevili kouzlo vaření s minimem použitých surovin a přitom nemuseli slevit z výtečné chuti. Naše nízkokalorické fettuccine mají minimum kalorií a nemusíte je vařit. Stačí obsah balíčku jen rychle propláchnout, smíchat se zbytkem ingrediencí a můžete servírovat. Slanina a parmezán jsou chuťově výrazné potraviny, které celému receptu zajisté dodají, co je potřeba.

fettucine se slaninou a parmez

Ingredience pro 1 – 2 porce:

Jak na to

Cibuli a slaninu nakrájejte na drobno a osmahněte pár minut na pánvi. Díky slanině není potřeba přidávat tuk navíc. Prolisujte česnek a spolu s propláchnutými těstovinami přidejte ke směsi na pánev. Vše důkladně promíchejte a chvilku prohřejte. Po chvíli můžete servírovat na talíř a na závěr ještě posypejte hoblinami parmezánu.

Tip: Recept můžete ochutit nakrájenými sušenými rajčaty, či čerstvě nakrájenými cherry rajčátky. Jejich chuť celý recept perfektně osvěží.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení