5 důvodů, proč jíst konjakové přílohy

Konjakové přílohy jsou hitem posledních měsíců. Pokud opravdu řešíte, co jíte a zajímáte se o zdravý životní styl, rozhodně by neměly vaší pozornosti uniknout. Ať už máte nějaká výživová omezení nebo postrádáte čas na každodenní vaření, možná právě vy oceníte jejich benefity. A protože někdy prostě 3 nestačí, přinášíme vám hned 5 důvodů, proč konjakové přílohy pravidelně konzumovat.

600x483 (1)

Důvod číslo 1: Neobsahují žádné sacharidy, tuky ani sůl

Konjakové přílohy jsou navíc nízkokalorické, a proto jsou vhodné pro hubnutí či jen pouhé odlehčení jídelníčku. Díky svému složení se hodí také do řady oblíbených diet, jako například keto, low fat i low carb.

Důvod číslo 2: Mají BIO certifikaci

Slim Pasta přílohy v nálevu mají BIO certifikaci, která potvrzuje, že produkt pochází z rostliny, která je pěstována podle zásad ekologického zemědělství v lokalitách mimo civilizaci a není toxikována nebezpečnými látkami. Proto buďte ve výběru opatrní a volte jen kvalitní značky, které takovou garanci nabízí.

Důvod číslo 3: Jsou vhodné pro diabetiky, celiaky, vegany i vegetariány

Ano, i diabetici a celiaci si mohou pochutnat na přílohách, jako jsou třeba špagety, nudle či rýže. Díky svému složení jsou vhodné do jídelníčku různých výživových omezení a na chuti nic nepoznáte.

Důvod číslo 4: Díky vláknině glukomannan zasytí a detoxikují organismus

Glukomannan je přírodní, ve vodě rozpustná, vláknina, která zasytí a aktivně přispívá ke snížení hmotnosti. Glukomannan navíc detoxikuje trávicí trakt a zároveň “krmí” přátelské bakterie ve střevech, čímž podporuje střevní mikroflóru. Budete tedy jíst (= bez kalorií a hladovění) a čistit organismus.

Důvod číslo 5: Jsou rychlé na přípravu, nevaří se

Konjakové přílohy jsou opravdu hotové raz dva. Není potřeba je vařit, stačí je jen smíchat s ingrediencemi, ohřát a můžete servírovat. Jsou skvělé jako příloha k masu, do polévek, omáček či salátů nebo lahodných jarních smoothies.