Výhodný balíček konjakových penne Slim Pasta v nálevu 8+2 zdarma
Související produkty
Detailní popis produktu
Bio konjaková příloha ve tvaru penne, v nálevu. Je to hotový výrobek s nízkou energetickou hodnotou. Neobsahuje cukr, tuk, lepek ani sůl. Skládá se prakticky jen z vlákniny (glukomannan) a vody. Je vhodná pro lidi se speciálními výživovými potřebami, jako jsou diabetici, celiatici, vegetariáni a vegani. Je samozřejmě vhodná pro dietní režim.
Má Slim Pasta konkurenci? My si to nemyslíme. Existuje několik výrobců příloh z konjakové mouky, ale žádný se kvalitou, chutí a vzhledem nedostal tak daleko, jako společnost Eat Water. Společnost Eat Water, výrobce Slim Pasta, vyvinula speciální potravinu Juroat (TM), která je kombinací bio konjakové mouky a bio ovesné vlákniny. Jedná se o unikátní a patentovanou potravinu, která je barvou i chutí téměř k nerozeznání od běžné těstoviny.
UPOZORNĚNÍ: Konzumaci Slim Pasty nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem.
[navod-k-pouziti]
[nas-tip]
Nutriční hodnoty
na 100 g | |
Energetická hodnota | 36 kJ/9 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 4,0 g |
Bílkoviny | 0,2 g |
Sůl | 0 g |
Složení:
Pitná voda, bio sušená hlíza z konjaku* (3,4 %), bio ovesná vláknina (1%).
* z ekologického zemědělství
Minimální trvanlivost: Viz obal.
Skladování
5 - 25 °C, nezmrazovat. Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření vnitřního obalu skladujte ve vzduchotěsné nádobě v čisté vodě v lednici a spotřebujte do 48 hod.
Spotřeba
Do 2 dnů po otevření uchovávat ve vzduchotěsné nádobě v čisté vodě.
Čistá hmotnost
10 × 200 g (270 g včetně nálevu).
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.