Usui konjaková rýže v nálevu
Detailní popis produktu
USUI konjaková rýže v nálevu je ideální pro ty, kteří chtějí udržovat svou váhu, zlepšit trávení nebo si jen dopřát lahodný a nízkokalorický pokrm. Obsažená vláknina glukomannan přispívá ke snížení hmotnosti** a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi*. Konjaková rýže USUI má minimální energetickou hodnotu a neobsahuje sacharidy, sůl ani tuk. Díky svému složení je tedy ideální součástí redukčního jídelníčku a hodí se také pro jedince se speciálními výživovými potřebami, jako jsou vegani, vegetariáni, celiaci, diabetici nebo jedinci s intolerancí na laktózu.
Konjaková rýže v nálevu se nevaří, je připravená k okamžité konzumaci. Má neutrální chuť a je výborným zdrojem vlákniny, která je velmi prospěšná pro zažívání.
* Při konzumaci 3 g glukomannanu denně
** Při konzumaci 4 g glukomannanu denně.
Návod k použití
Nálev z konjakové přílohy vylijte a důkladně propláchněte vodou. Poté je připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu ve tvaru rýže můžete vařit, restovat i péct – stejně, jako klasickou rýži.
Složení
Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Alergeny:
-
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
Energetická hodnota |
25 kJ / 5 kcal |
Tuky |
0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
0 g |
z toho cukry |
0 g |
Vláknina |
2,7 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0 g |
Hmotnost: 270 g
Hmotnost pevného podílu: 200 g
Skladování: Uchovávejte při teplotě 5 - 25°C. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte.
Distributor: Low Carb Market s.r.o., U Michelského mlýna 383/33, Praha 140 00 Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravé nízkosacharidové konjakové přílohy |
---|---|
Složení: | zdroj vlákniny, bez přidaného glutamátu, vegan, vegetarian, bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleje, bez tuku, bez sóji, bez cukrů, nízkokalorický |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.