Konjakové špagety bez nálevu 200 g (31 kcal, 7 g sacharidů)
Související produkty
Detailní popis produktu
Konjakové přílohy ve tvaru špaget - Slim Pasta druhé generace - mají o 90 % kalorií méně než běžné špagety. Hotové za jednu minutu. Nevaří se, neproplachují se, neplavou v nálevu. Nemají aroma. Jsou nízkokalorické. Skvělé pro vaši redukční dietu. Vhodné pro vegany. Bez lepku. Obsahují vlákninu.
Jako jediné na českém trhu neobsahují nálev, takže je nemusíte proplachovat. Pouze je vytáhnete ze sáčku rovnou na pánev a dochutíte dle vlastních potřeb.
Slim Pasta druhé generace je přírodní alternativa k běžným přílohám vyrobená z rostliny konjak a vody upravená do tvaru špaget. Díky neutrální chutí se dá všestranně používat.
[navod-k-pouziti-2]
[nas-tip]
Nutriční hodnoty
na 100 g | |
Energetická hodnota | 132 kJ/ 31 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 6,95 g |
z toho cukr | 0,5 g |
Vláknina | 1,7 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Složení
Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hlíza z konjaku (3%), zahušťovadlo: karubin, barvivo: karoteny.
Může obsahovat stopy: siřičitanů, sóji, obilovin obsahující lepek.
UPOZORNĚNÍ: Konzumaci Slim Pasty nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem.
Spotřeba
Do 2 dnů po otevření uchovávat ve vzduchotěsné nádobě.
Skladování
5 - 25 °C, nezmrazovat, uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.
Hmotnost: 200 g
Legislativní zařazení: Produkt z kořene rostliny konjak - alternativa k těstovinám.
Zemědělská produkce: Mimo EU.
Datum trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.