Vegetariánský ramen s pak choi a konjakovými nudlemi

Připravte si lahodnou polévku, která vévodí japonské kuchyni. Ač je původ ramenu připisován Číně, přetahuje se o pomyslné první místo s japonským národním jídlem sushi. Slovo ramen pochází z čínského slova „lamian“, což doslovně znamená „vytažené nudle“. A právě nudle a silný vývar jsou základem této polévky. Na jeho přípravu se používají nudle, masový vývar, maso, mořské řasy, vejce, houby, sojová omáčka, saké a miso. Existuje však nespočet receptů s různými ingrediencemi a tzv. ramenští kuchaři tráví roky zdokonalováním své polévky kombinováním jejich poměrů, aby našli dokonalou rovnováhu. Existují dva základní typy této polévky – udon s pšeničnými nudlemi a soba s žitnými nebo pohankovými nudlemi. My vám přinášíme recept na třetí typ – ramen s konjakovými nudlemi Slim Pasta. Připravili jsme jej na vegetariánský způsob a věříme, že si ho zamilujete, jako my.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení