Balíček konjakové rýže Sticky bez nálevu 8+2 ZDARMA

632 Kč 395 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
9.10.2024

Využijte výhodný balíček konjakové rýže Sticky bez nálevu 8+2 balení zdarma. Nízkosacharidová alternativa ke klasické lepivé sushi rýži s kulatými zrny. Je určená k okamžitému použití, nevaří se, a je bez nálevu a aroma, takže se ani neproplachuje! Je určená pro přípravu low carb sushi nebo je dokonalá i jako příloha. Plná vlákniny a s minimem sacharidů. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bez lepku, bez cukru, bez tuku,  málo sacharidů. Obsahuje až o 70 % kalorií méně, než běžná rýže. Je přirozeným zdrojem glukomannanu – rozpustné vlákniny. Je vhodná pro lidi se speciálními výživovými potřebami, jako jsou celiaci, vegetariáni a vegani. Je samozřejmě vhodná pro redukční režim. 

UPOZORNĚNÍ: Konzumaci Slim Pasty nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem.

[navod-k-pouziti-2]

[nas-tip]

Nutriční hodnoty

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE 

na 100 g  

Energetická hodnota  

223 kJ/53 kcal  

Tuky 

0 g  

z toho nasycené mastné kyseliny 

0 g  

Sacharidy 

11,6 g  

z toho cukry 

0 g  

Vláknina 

1,8 g  

Bílkoviny  

0 g  

Sůl  

0 g  

 

 

Složení balíčku:

Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hlíza z konjaku (3 %), zahušťovadlo: karubin, barvivo: karoteny. 

Může obsahovat stopy: siřičitanů, sóji, obilovin obsahující lepek. 

Spotřeba:

Do 2 dnů po otevření uchovávat ve vzduchotěsné nádobě v čisté vodě.

Skladování:

5 - 25 °C, nezmrazovat, uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. 

Čistá hmotnost:

200 g. 

Minimální trvanlivost: 24 měsíců od data výroby.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: